Ballonvaart

Altijd al een keer een ballonvaart willen meemaken? Wat is er nu leuker om op te stijgen in uw eigen dorp/regio. Eenmaal in de lucht kunt u genieten van het schitterende uitzicht boven Rinsumageast en de omliggende dorpen. Dit is uw kans, in samenwerking met Ballonvaren Friesland organiseert de reünie commissie een ballonfestival in de avond op 18 juni 2022. We hebben een beperkt aantal plaatsen dus mis het niet en geef u snel op! Opgave is mogelijk tot 8 mei 2022.

Van 8 tot 80 jaar
In principe kan iedereen mee in de ballon. Kinderen moeten boven de rand van de mand uit kunnen kijken. Bent u iets ouder en is een uur staan net te lang dan hebben is er een zitje ter ondersteuning. Bij twijfel even overleggen met de organisatie. Zwangere vrouwen kunnen helaas niet mee.

Waar en Wanneer?
De ballonvaarten worden georganiseerd op zaterdag 18 juni. Het tijdstip van opstijgen is rond 19.30 uur vanaf het trainingsveld van VCR. Elke deelnemer dient zelf voor vervoer voor de terugreis te zorgen.

Meevaren?
Om mee te kunnen varen is een ticket nodig. Tickets kunt u kopen aan de deur bij Lammert Postma, Melkemawei 36 yn de Geast of door het geldbedrag over te maken op de bankrekening van de reuniecommissie. Betaling is deelname. U ontvangt een ticket, die toegang geeft tot de Ballonvaart.

Slecht weer?
Wanneer de ballonvaart i.v.m. ongunstige weersomstandigheden niet door kan gaan, neemt de organisatie contact met u op. De ballonvaarder neemt later contact met u op voor het plannen van een volgende vaart.

Kosten
De kosten van een ballonvaart ticket zijn € 169 per persoon.